fredag 22 oktober 2010

Tändernas magi.



Amerikansk TRAD är ju som bekant den historierevisionistiska versionen av originalet från England. Jag föredrar ju den eftersom den, till skillnad från den engelska är lite mer praktisk i det dagliga användandet. (Dessutom så är den billigare då den engelska bygger på skräddarsytt.)

Här kommer undantaget: Tänder. England kommer inte att gå till historien för dess strålande tandvård. De ser i regel rätt sopiga ut i truten och det är något lite kul med det i kombination med en skräddarsydd kostym. Det handlar om kontraster.

Men vad handlar tänder egentligen om?

En för perfekt tandrad är ytans signum och tyder på ett andligt tomrum. Tandblekning ska vi inte ens prata om. Tänderna är nämligen själens spegel och en lagom kreativ uppsättning bör bäras med stolthet. Viktigt är givetvis att hålla munnen på sådan nivå att den kan användas till exempelvis kyssar och stora leenden. Rimlig hygien gäller alltså, helst inte plastikkirurgi. (Om man trasslar in sig i sin partners tänder kan man eventuellt överväga tandställning.) I övrigt är lagom sneda tänder en total turn-on som man skall vara stolt över.

Hur skapar man då dessa underverk? Hur uppnår man den högsta nivån av tandpatina? Rökningens bieffekter kan anses vara gynnsamma för infärgningen men har bieffekten stank och elände. Inte att rekommendera alltså.

Det självklara svaret på dina frågor är en påse Fox's glacier fruits. (Smakversionerna "Glacier fruits" samt "Garden fruits" gäller, resten kan du hoppa över.) De små skönheterna kommer givetvis helt utan cancerframkallande plastsocker och andra satanistiska tillsatser. Du vet att jag har rätt. Inge protester hjälper.

Köp genast en påse gå på tandsafari in i rabarberkyssarnas förlovade land.

Puss.
/Patrick

Inga kommentarer: